playMaker

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - intrikit

Pages: 1 ... 7 8 [9]
121
Playmaker Help / Re: Animations Won't Play
« on: September 24, 2013, 01:08:08 PM »
will do

122
Playmaker Help / Re: Animations Won't Play
« on: September 23, 2013, 10:17:27 AM »
Yes I did! I appreciate your help. You guys are awesome.

123
Playmaker Help / Re: Animations Won't Play
« on: September 23, 2013, 08:40:49 AM »
The thing is, I haven't made animations myself. I modelled and rigged the character, but I assumed that I could just use either free or purchased animations, which is what I've been doing. They do work properly whenever I add an Animator component to my character and throw in an animation in the state machine in Unity..

124
Playmaker Help / Re: Animations Won't Play
« on: September 23, 2013, 12:04:05 AM »
No it does not play.

125
Playmaker Help / Re: Animations Won't Play
« on: September 21, 2013, 01:57:25 PM »
I started a new project and still.. no luck.

126
Playmaker Help / Re: Animations Won't Play
« on: September 20, 2013, 12:21:03 AM »
Yes i`ve tried with about two or three other animations but none work. I actually also tried to apply the same FSM to the original model the animations are associated with and they also do not work...

127
Playmaker Help / Re: Animations Won't Play
« on: September 19, 2013, 09:09:24 PM »
Tried that... still won`t work! I must be missing some setting inside Unity.. I appreciate your replies!

Also, I am playing animations that I`ve either purchased or the ones that come free from Unity`s sample packages. I wonder if that is an issue.

128
Playmaker Help / Re: Animations Won't Play
« on: September 19, 2013, 01:51:41 PM »
Yes they do. Each time I add an animation to the Animation component of the character, the Anim Name field updates properly. My character should be good to go. It's rigged properly and I've applied animations to it via the Animator in Unity and it works.

129
Playmaker Help / Re: Animations Won't Play
« on: September 19, 2013, 01:43:41 PM »
Yes. I've made sure I set it to one of the animations in the animation list. It just so happened that it was set to "none" when I took the screenshot.

The states are applied to a game object though, not the actual character object. And the character is a child of the game object. Might that cause a problem?

130
Playmaker Help / Re: Animations Won't Play
« on: September 19, 2013, 11:29:51 AM »
My character's rig was set to Humanoid. As were the animations. Then I got some errors saying that the animations needed to be set to Legacy. So I set both my character and the animations both to Legacy and with Store in Root. The errors went away and the Play Animation action in Playmaker was no longer greyed out but the animations still won't play..

131
Playmaker Help / Animations Won't Play [SOLVED]
« on: September 19, 2013, 12:21:55 AM »
Hello!

I've set up my state machine for my character as such:


However, the animations associated to the states do not play. The Play Animation action greys out when the button is pushed. Any suggestions would be appreciated.

Thanks

132
Playmaker Help / Re: Animation
« on: September 18, 2013, 12:30:20 AM »
I would also LOVE to see some animation tutorials with Playmaker just as you asked for. How to tie animations in with player controls. So far I've come across one that might be helpful.

http://www.youtube.com/watch?v=91LXdw5iQFQ

However, I'm having trouble with it because Unity warns me that the animations are missing. Any further info would be appreciated!

Pages: 1 ... 7 8 [9]