Playmaker Forum

Playmaker News => General Discussion => Topic started by: jermerqua on July 29, 2012, 12:34:58 AM

Title: Moved PlayMaker into another folder and screwed everything up???
Post by: jermerqua on July 29, 2012, 12:34:58 AM
So I was having a build issue and read on a forum that a possible solution is to move my "editors" into a folder called "editor". So I created an editor folder and dropped playMaker in it. While that fixed the build issue I was having now I am getting a ton of these errors that say...
"The class defined in the script file named 'playmakerFSM' is not derived from MonoBehaviour or ScriptableObject1"
also get on that "Missing watermark texture..."

And when I select any of my objects all the FSMs are gone and nothing works anymore. UGHH! Any ideas?
Title: Re: Moved PlayMaker into another folder and screwed everything up???
Post by: Alex Chouls on July 31, 2012, 03:31:45 PM
Unfortunately you can't move Playmaker's location - that's coming in the next update. Playmaker already puts all the appropriate stuff in Editor folders...

Have you tried moving it back?
Title: Re: Moved PlayMaker into another folder and screwed everything up???
Post by: jermerqua on July 31, 2012, 08:40:41 PM
Yeah. Moving it back fixes the problem but then I have problems exporting to iPhone. Just updated everything so will try again.
Title: Re: Moved PlayMaker into another folder and screwed everything up???
Post by: Alex Chouls on August 01, 2012, 04:47:01 AM
What error are you getting exporting to iPhone?