playMaker

Author Topic: RESOLVED - Specify game object not working for Set Position  (Read 728 times)

DerickSinclair

  • Playmaker Newbie
  • *
  • Posts: 13
    • View Profile
RESOLVED - Specify game object not working for Set Position
« on: November 11, 2015, 11:02:33 AM »
Hi all,

I have a Mouse Down event set on an object (call it ChildObject), and am trying to move the parent object (ParentObject) while the mouse drags vertically.  I can get it to drag ChildObject just fine, but when I specify ParentObject, it only drags ChildObject, and none of the other children (3 in total). 

I feel like I'm missing something blatantly obvious... any thoughts?

Attached a screen grab (left dangle = ParentObject)

Thanks!
« Last Edit: November 12, 2015, 07:35:07 AM by DerickSinclair »

DerickSinclair

  • Playmaker Newbie
  • *
  • Posts: 13
    • View Profile
Re: Specify game object not working for Set Position
« Reply #1 on: November 12, 2015, 07:31:00 AM »
In doing some more testing, it looks like the objects I've created with ProBuilder aren't moving (while those I've made with other modeling tools / unity primitives move just fine.)  Wondering if there's some sort of component that I need to add to a model before it can be moved with playmaker.

DerickSinclair

  • Playmaker Newbie
  • *
  • Posts: 13
    • View Profile
RESOLVED - Specify game object not working for Set Position
« Reply #2 on: November 12, 2015, 07:34:52 AM »
Figured out it out- the ProBuilder elements have an "Entity Type" that is set to "Detail" by default.  Just needed to change it to "Mover"