playMaker

Author Topic: Ui button array bug[SOLVED]  (Read 1404 times)

shamo

  • Playmaker Newbie
  • *
  • Posts: 40
    • View Profile
Ui button array bug[SOLVED]
« on: September 05, 2018, 06:48:32 AM »
Ui button array works in Unity editor but does not work at all on build. Does anyone else have this?
« Last Edit: September 08, 2018, 12:58:16 AM by djaydino »

djaydino

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 6302
    • View Profile
    • jinxtergames
Re: Ui button array bug
« Reply #1 on: September 05, 2018, 08:10:17 AM »
Hi.
What playmaker version?

I know that there was an issue on that before but it should be resolved already.
Ecosystem might not work at the moment
here are direct Github Links to the custom actions :
https://github.com/PlayMakerEcosystem
https://github.com/jeanfabre


Join the PlayMaker Discord Channel!

shamo

  • Playmaker Newbie
  • *
  • Posts: 40
    • View Profile
Re: Ui button array bug
« Reply #2 on: September 06, 2018, 02:56:03 AM »
Unity version 2017.3 and Playmaker 1.9.0

djaydino

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 6302
    • View Profile
    • jinxtergames
Re: Ui button array bug
« Reply #3 on: September 06, 2018, 12:27:32 PM »
Hi.
On PlayMaker/Help/About PlayMaker... you can get the exact version (for example 1.9.0p4)

if it is different try updating PlayMaker.

before you do...Always make a backup!
Ecosystem might not work at the moment
here are direct Github Links to the custom actions :
https://github.com/PlayMakerEcosystem
https://github.com/jeanfabre


Join the PlayMaker Discord Channel!

shamo

  • Playmaker Newbie
  • *
  • Posts: 40
    • View Profile
Re: Ui button array bug
« Reply #4 on: September 06, 2018, 07:55:02 PM »
Thought I had 109-4... updated and it works now, thanks.