playMaker

Author Topic: Web GL issue possible bug (SOLVED)  (Read 289 times)

colpolstudios

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 225
    • View Profile
Web GL issue possible bug (SOLVED)
« on: April 14, 2019, 03:44:07 PM »
I have a possible bug issue with web GL build.

I am using global events to turn on off game objects.

The web GL build, however, does not show the activate game object. when requested.

all the other aspects run as expected.

I tried a standalone build and everything works as expected.

my main character in the standalone build can with key press change weapons. The weapon change shows and everything is working fine.

However, in web GL build with no changes this no longer works.

Maybe there are special conditions to a Web GL build that I'm not aware?

Your help is much appreciated

many thanks.
 


 
« Last Edit: April 16, 2019, 04:18:42 PM by colpolstudios »

Alex Chouls

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3632
  • Official Playmaker Support
    • View Profile
    • LinkedIn
Re: Web GL issue possible bug
« Reply #1 on: April 14, 2019, 04:04:34 PM »
Web GL builds use stripping so you have to tell Unity not to strip types used by Get/Set Property, Call Method or other actions that don't directly reference types. This could account for the different behavior you're seeing.

Check out the Linker Wizard for more info on making a Link.xml file for your project:
http://hutonggames.com/playmakerforum/index.php?topic=11126.0

colpolstudios

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 225
    • View Profile
Re: Web GL issue possible bug (solved)
« Reply #2 on: April 16, 2019, 04:17:54 PM »
many thanks, Alex issue resolved :)