playMaker

Author Topic: "Move Object" action is not finishing in the right location?  (Read 123 times)

TheBadFeeling

  • Junior Playmaker
  • **
  • Posts: 63
    • View Profile
I loved the Move Object action because it lets me specify an ease and is a great alternative to iTween – except it is not doing what it's promising.
It fires the Finish event but the object's location is not yet at the destination.

In the below example, start Y is 4 – and destination Y is 0. But it finishes at anything but 0 – in this case 0.557 (and sometimes even closer to 1).

Do I need to do something special to ensure the move actually finishes?

Thanks for any pointers/ideas.

The Force is with you, young Playmaker – but you are not a C# senpai yet.

djaydino

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 5082
    • View Profile
    • jinxtergames
Re: "Move Object" action is not finishing in the right location?
« Reply #1 on: May 25, 2020, 11:41:57 PM »
Hi, actually it happens with iTween as well with some of its action.

What i always do is in the next state use 'Set Position' and set the final position.

Also you could try the upcoming Playmaker Tween actions
i have been using them a lot and had no bugs so far.

TheBadFeeling

  • Junior Playmaker
  • **
  • Posts: 63
    • View Profile
Re: "Move Object" action is not finishing in the right location?
« Reply #2 on: May 26, 2020, 04:06:08 PM »
Alright, thanks for getting back to me. I was afraid it was something like that.
I'll add a workaround!

Cheers,
/Bad
The Force is with you, young Playmaker – but you are not a C# senpai yet.