playMaker

Author Topic: How do I fix a Debug that says BREAK!  (Read 1637 times)

Saputo

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 107
    • View Profile
How do I fix a Debug that says BREAK!
« on: May 12, 2013, 11:12:05 AM »
Here are some screen shots, it makes my Game Screen flash, when I press my movement keys.

Alex Chouls

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3632
  • Official Playmaker Support
    • View Profile
    • LinkedIn
Re: How do I fix a Debug that says BREAK!
« Reply #1 on: May 12, 2013, 11:51:36 AM »
Do you have any breakpoints defined?

Try clearing breakpoints and/or disabling breakpoints to see what that does:
https://hutonggames.fogbugz.com/default.asp?W27

Saputo

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 107
    • View Profile
Re: How do I fix a Debug that says BREAK!
« Reply #2 on: May 12, 2013, 12:06:36 PM »
no Break Points defined I unchecked them and got this.

Alex Chouls

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3632
  • Official Playmaker Support
    • View Profile
    • LinkedIn
Re: How do I fix a Debug that says BREAK!
« Reply #3 on: May 12, 2013, 03:02:22 PM »
Is there an error in the Unity Console?
It looks like the game got paused because of an error...

Saputo

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 107
    • View Profile
Re: How do I fix a Debug that says BREAK!
« Reply #4 on: May 12, 2013, 03:23:02 PM »
Just this, which does the same thing for my mobs as well.

Alex Chouls

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3632
  • Official Playmaker Support
    • View Profile
    • LinkedIn
Re: How do I fix a Debug that says BREAK!
« Reply #5 on: May 12, 2013, 06:12:55 PM »
Very strange. I haven't seen this before...

Did you try Clear Breakpoints?
Can you send me your project?




Saputo

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 107
    • View Profile
Re: How do I fix a Debug that says BREAK!
« Reply #6 on: May 12, 2013, 07:48:39 PM »
yes I can send it to you.

Whats your e-mail?
« Last Edit: May 12, 2013, 08:24:52 PM by Saputo »