playMaker

Author Topic: Variable values not showing in [SOLVED]  (Read 1653 times)

DarkSunDown

  • Playmaker Newbie
  • *
  • Posts: 2
    • View Profile
Variable values not showing in [SOLVED]
« on: November 29, 2013, 10:41:00 AM »
I'm using Unity 4.2.2f1 and PM 1.7.5.f2.

I noticed that in the PM Tutorial videos the variable names and values that are used in the State view appear.  However, they don't appear in my view.  Was this changed or is this a configuration that I can enable?

E.g. I select "start_rotation" variable for "Set Rotation > Euler Angles".  The value for the Vector 3 doesn't appear in the State View.

My theory is that this was removed upon a newer version for the "Inspector" flag in the Variables View - probably to save space.

I like how the variable values are right there though in the Tutorial videos.  It helps in the debugging/playthrough process.

Sorry if this isn't the right forum category.  Please move if applicable.
« Last Edit: December 01, 2013, 10:05:33 PM by Alex Chouls »

phannDOTde

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 238
    • View Profile
    • Peter Hann .de
Re: Variable values not showing in
« Reply #1 on: November 29, 2013, 11:27:17 AM »
Did u toggle on the "debug" Radiobutton at the bottom of the State View?

DarkSunDown

  • Playmaker Newbie
  • *
  • Posts: 2
    • View Profile
Re: Variable values not showing in
« Reply #2 on: December 01, 2013, 01:46:21 PM »
Thanks, Phann.  That's what I was looking for.

phannDOTde

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 238
    • View Profile
    • Peter Hann .de
Re: Variable values not showing in
« Reply #3 on: December 01, 2013, 07:59:43 PM »
to Quote it Crowd "did you try to turn it off and on again" ;-)

Happy that i couldt help, you should rename the topic then to "Variable values not showing in  [SOLVED]"

cheers