playMaker

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Mezzie

Pages: [1]
1
Playmaker Help / Re: ArrayMaker does not function on Windows Phone 8
« on: March 30, 2015, 07:09:55 AM »
Hi,

Does ArrayMaker already works for Windows Phone?

In my project I have the feeling it does not work... (downloaded the latest version of the wiki)

2
Windows Phone 8 Help / Re: Unity 5 + Playmaker 1.7.8.3 build errors
« on: March 30, 2015, 04:35:58 AM »
Hi Jean,

This was an empty project with the latest playmaker (1.7.8.3)

I even did a clean Unity install :-)

3
Windows Phone 8 Help / Re: Unity 5 + Playmaker 1.7.8.3 build errors
« on: March 30, 2015, 04:04:40 AM »
I did everything you said, imported playmaker again, and this is what's happening (see attached screenshot)

4
Windows Phone 8 Help / Re: Unity 5 + Playmaker 1.7.8.3 build errors
« on: March 30, 2015, 01:00:00 AM »
Thank you Jean, but unfortunatly, changing to .NET Framework 2.0 is still ginving the same errors.

I tried to build for android, and everything went perfectly.

Can you try to reproduce my problem? I'm using the latest Unity Pro 5 with the latest Playmaker...

My intention of using playmaker was to create projects for W8 and WP8 ... :-\

5
Windows Phone 8 Help / Re: Unity 5 + Playmaker 1.7.8.3 build errors
« on: March 29, 2015, 10:38:35 PM »
Thank you for the explanation.

However, with a clean install, and building to Windows Store, i'm getting the same errors. Am I doing something wrong here? Do I have to replace the playmaker.dll file to another location or something?

Thank you.

(I'm just started with playmaker so yes I've got all of these newbie questions  8) )

6
Windows Phone 8 Help / Unity 5 + Playmaker 1.7.8.3 build errors
« on: March 29, 2015, 09:29:17 AM »
Hi Guys,

I'm having troubles with building to Windows Phone 8.1

I started a clean project, imported Playmaker 1.7.8.3. Afterwards I imported Windows Phone 8 addon but it wont build.. I guess I'm doing something terribly wrong because it throws +999 errors :-)

See errors in attachment.

I'm having the same kind of troubles when building to Windows Store as well.

Am I missing something here with the correct flow of doing this all?

Thank you!

edit: I also removed network related folders.

Pages: [1]