playMaker

Author Topic: hello i m getting this bug  (Read 315 times)

sofianehamza

  • Playmaker Newbie
  • *
  • Posts: 17
    • View Profile
hello i m getting this bug
« on: March 27, 2019, 01:26:12 AM »
Error Loading Action: State 2 : HutongGames.PlayMaker.Actions.ActivateGameObject : resetOnExit
System.ArgumentOutOfRangeException: Index was out of range. Must be non-negative and less than the size of the collection.
Parameter name: startIndex
  at System.BitConverter.ToBoolean (System.Byte[] value, System.Int32 startIndex) [0x0003e] in <d7ac571ca2d04b2f981d0d886fa067cf>:0
  at HutongGames.PlayMaker.FsmUtility+BitConverter.ToBoolean (System.Byte[] value, System.Int32 startIndex) [0x00000] in C:\Projects\Playmaker_1.9.0\Projects\Playmaker.source.unity\Assets\PlayMaker\Classes\FsmUtility.cs:832
  at HutongGames.PlayMaker.ActionData.LoadActionField (HutongGames.PlayMaker.Fsm fsm, System.Object obj, System.Reflection.FieldInfo field, System.Int32 paramIndex) [0x00399] in C:\Projects\Playmaker_1.9.0\Projects\Playmaker.source.unity\Assets\PlayMaker\Classes\ActionData.cs:1107
  at HutongGames.PlayMaker.ActionData.CreateAction (HutongGames.PlayMaker.ActionData+Context context, System.Int32 actionIndex) [0x0024f] in C:\Projects\Playmaker_1.9.0\Projects\Playmaker.source.unity\Assets\PlayMaker\Classes\ActionData.cs:942
UnityEngine.Debug:LogError(Object)
HutongGames.PlayMaker.ActionData:CreateAction(Context, Int32) (at C:/Projects/Playmaker_1.9.0/Projects/Playmaker.source.unity/Assets/PlayMaker/Classes/ActionData.cs:947)
HutongGames.PlayMaker.ActionData:LoadActions(FsmState) (at C:/Projects/Playmaker_1.9.0/Projects/Playmaker.source.unity/Assets/PlayMaker/Classes/ActionData.cs:776)
HutongGames.PlayMaker.FsmState:LoadActions() (at C:/Projects/Playmaker_1.9.0/Projects/Playmaker.source.unity/Assets/PlayMaker/Classes/FsmState.cs:123)
HutongGames.PlayMaker.Fsm:InitData() (at C:/Projects/Playmaker_1.9.0/Projects/Playmaker.source.unity/Assets/PlayMaker/Classes/Fsm.cs:1746)
HutongGames.PlayMaker.Fsm:Init(MonoBehaviour) (at C:/Projects/Playmaker_1.9.0/Projects/Playmaker.source.unity/Assets/PlayMaker/Classes/Fsm.cs:1671)
PlayMakerFSM:Init() (at C:/Projects/Playmaker_1.9.0/Projects/Playmaker.source.unity/Assets/PlayMaker/PlayMakerFSM.cs:255)
PlayMakerFSM:Awake() (at C:/Projects/Playmaker_1.9.0/Projects/Playmaker.source.unity/Assets/PlayMaker/PlayMakerFSM.cs:210)

Alex Chouls

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3630
  • Official Playmaker Support
    • View Profile
    • LinkedIn
Re: hello i m getting this bug
« Reply #1 on: March 27, 2019, 04:38:10 AM »
What version of PlayMaker and Unity?

sofianehamza

  • Playmaker Newbie
  • *
  • Posts: 17
    • View Profile
Re: hello i m getting this bug
« Reply #2 on: March 27, 2019, 06:02:55 PM »
unity 2018.3.9f1

Alex Chouls

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3630
  • Official Playmaker Support
    • View Profile
    • LinkedIn
Re: hello i m getting this bug
« Reply #3 on: March 27, 2019, 09:01:18 PM »
What version of Playmaker?
You can find it in Main Menu > PlayMaker > Help > About PlayMaker