playMaker

Author Topic: UnityWebRequest  (Read 424 times)

PlaymakerNOOB

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 207
    • View Profile
UnityWebRequest
« on: July 19, 2019, 06:41:42 AM »
if you have any of the old www actions, you will see that Unity recommends upgrading them from www to UnityWebRequest instead.

Can we get an action for it please? I also checked ecosystem and didnt find it.

Quote
WWWPOSTMobile.cs(63,11): warning CS0618: 'WWW' is obsolete: 'Use UnityWebRequest, a fully featured replacement which is more efficient and has additional features'


---edit---
this is after jeans response.  It is actually there, but not sure how i missed it when searching the ecosystem by UnityWebRequest.
« Last Edit: July 27, 2019, 07:57:39 AM by PlaymakerNOOB »

jeanfabre

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 14684
  • Official Playmaker Support
    • View Profile
Re: UnityWebRequest
« Reply #1 on: July 24, 2019, 10:46:34 PM »
Hi,

 it's there :) search for request



Bye,

 Jean

PlaymakerNOOB

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 207
    • View Profile
Re: UnityWebRequest[SOLVED]
« Reply #2 on: July 27, 2019, 06:26:19 AM »
I wouldnt say this is resolved exactly.

The action currently contains the HTTP part for GET, but is missing POST and PUT portions.  I am most interested in the POST portion.

I've removed the SOLVED, as the action is incomplete in its current state.
« Last Edit: July 27, 2019, 07:57:59 AM by PlaymakerNOOB »

jeanfabre

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 14684
  • Official Playmaker Support
    • View Profile
Re: UnityWebRequest
« Reply #3 on: July 29, 2019, 12:17:15 AM »
Hi,

ok, I'll see what I can do with POST and PUT.

 Bye,

 Jean

jeanfabre

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 14684
  • Official Playmaker Support
    • View Profile
Re: UnityWebRequest
« Reply #4 on: July 31, 2019, 01:44:24 AM »
Hi,

 I have made a new action called WebRequest, and it supports already GET/HEAD/POST for sure, it's not completly done yet, but if you can have a go and let me know, post is now working and I can get the usual results from it. PUT should work too, else let me know.

Bye,

 Jean