playMaker

Author Topic: [SOLVED] Events Sent By Name not being received.  (Read 1359 times)

artician

  • 1.2 Beta
  • Sr. Member
  • *
  • Posts: 298
    • View Profile
[SOLVED] Events Sent By Name not being received.
« on: May 18, 2014, 10:01:18 PM »
I'm mucking around with a small side project and I ended up doing something that's essentially functional and simple, just *really* unorthodox.  I'm using Mouse Pick to grab an object in the scene, and then I get that objects name and use it to send an event of the same name. 
The problem I'm encountering is that it's not sending/receiving the event as far as I can tell. 
I can send the scene to one of you guys if you'd be willing to take a look at it. 
Thanks as always.
« Last Edit: May 22, 2014, 04:29:18 AM by Lane »

Lane

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2487
  • Yup.
    • View Profile
    • Cleverous
Re: Events Sent By Name not being received.
« Reply #1 on: May 19, 2014, 06:38:50 AM »
I'll take a look at it.

artician

  • 1.2 Beta
  • Sr. Member
  • *
  • Posts: 298
    • View Profile
Re: Events Sent By Name not being received.
« Reply #2 on: May 22, 2014, 12:10:47 AM »
Sorry for the late reply; busy week. 

I ended up using a more intelligent approach, so I circumvented the issue that way. 

Thank you for your reply!

Lane

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2487
  • Yup.
    • View Profile
    • Cleverous
Re: Events Sent By Name not being received.
« Reply #3 on: May 22, 2014, 04:29:07 AM »
Cool =)