playMaker

Author Topic: (SOLVED) Ecosystem empty? or missing entries?  (Read 538 times)

nuFF3

  • Playmaker Newbie
  • *
  • Posts: 15
  • Are we even real?
    • View Profile
(SOLVED) Ecosystem empty? or missing entries?
« on: April 29, 2019, 06:07:11 AM »
Whenever I search for something in the Ecosystem browser, it returns nothing. Like "float lerp".
Is this another one of those Unity 2019.1.0f2 bugs? Is it known?

EDIT
Ecosystem version 0.6.5 fixed the issue.
« Last Edit: April 30, 2019, 05:48:30 AM by nuFF3 »

Thore

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 334
    • View Profile
Re: Ecosystem empty?
« Reply #1 on: April 29, 2019, 06:33:15 AM »
It starts out as nothing found, but when you type something in, say "test"  it should show you "Array List Multi Bool Test". When you clear the test search term, hit return, it should show you the full list. That's the case on my machine with the same version.

nuFF3

  • Playmaker Newbie
  • *
  • Posts: 15
  • Are we even real?
    • View Profile
Re: Ecosystem empty?
« Reply #2 on: April 29, 2019, 10:43:09 AM »
It starts out as nothing found, but when you type something in, say "test"  it should show you "Array List Multi Bool Test". When you clear the test search term, hit return, it should show you the full list. That's the case on my machine with the same version.
Yes, but I still think its broken, the list when you search with an empty search is too short. Ecosystem is supposed to be connected to several githubs, so this seems broken atm.
For instance searching for "float lerp", it will return nothing. It should be there, but currently it's not.
Something is broken, either Ecosystem or Ecosystem with Unity 2019.1.0f2
« Last Edit: April 29, 2019, 02:04:53 PM by nuFF3 »

djaydino

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 4582
    • View Profile
    • jinxtergames
Re: Ecosystem empty? or missing entries?
« Reply #3 on: April 29, 2019, 01:12:29 PM »
hi, tested on 2017, 2018, 2019.1.0f2 and 2019.2.0a13

Confirming that there is an issue on 2019.1.0f2 and on the current beta (2019.2.0a13)

other versions seems to work fine.

I will contact jean.
« Last Edit: April 29, 2019, 01:16:14 PM by djaydino »

nuFF3

  • Playmaker Newbie
  • *
  • Posts: 15
  • Are we even real?
    • View Profile
Re: Ecosystem empty? or missing entries?
« Reply #4 on: April 29, 2019, 02:05:59 PM »
hi, tested on 2017, 2018, 2019.1.0f2 and 2019.2.0a13

Confirming that there is an issue on 2019.1.0f2 and on the current beta (2019.2.0a13)

other versions seems to work fine.

I will contact jean.

Ah Unity, why must you break nice things.

djaydino

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 4582
    • View Profile
    • jinxtergames
Re: Ecosystem empty? or missing entries?
« Reply #5 on: April 29, 2019, 03:07:11 PM »
Hi,
I never start on projects with latest major versions.

Usually at least 2 version earlier, unless something released that i really need.
But even then i rather like to wait.

the older versions are usually more stable, as they do not get new stuff added.
but they still get regular bug fixes.

most of my projects are still on 2017

Only a few newer project are now on 2018.3 due to the new prefab system.

I have send a message to jean, he will probably reply tomorrow (when he saw the message)

jeanfabre

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 14595
  • Official Playmaker Support
    • View Profile
Re: Ecosystem empty? or missing entries?
« Reply #6 on: April 29, 2019, 10:56:03 PM »
Hi,

 this is indeed puzzling, I can not repro on my end neither, which is not good... it all works just fine and returns me the same results as if I was on 2018 or else.

 I need a revamp and I need to introduce a 2019 dedicated repository anyway, so I am working the new version, but will it fix this issue some are having, I don't know... finger crossed...

 Bye,

 Jean

nuFF3

  • Playmaker Newbie
  • *
  • Posts: 15
  • Are we even real?
    • View Profile
Re: Ecosystem empty? or missing entries?
« Reply #7 on: April 30, 2019, 03:58:45 AM »
Hi,

 this is indeed puzzling, I can not repro on my end neither, which is not good... it all works just fine and returns me the same results as if I was on 2018 or else.

 I need a revamp and I need to introduce a 2019 dedicated repository anyway, so I am working the new version, but will it fix this issue some are having, I don't know... finger crossed...

 Bye,

 Jean

Strange indeed.
I've tried to delete the net.fabrejean folder and reinstalling ecosystem: Still broken.
I've tried creating a clean new project, install playmaker 1.9.0.p15, install ecosystem 0.6.4: Still broken.

Harrumph I say.

nuFF3

  • Playmaker Newbie
  • *
  • Posts: 15
  • Are we even real?
    • View Profile
Re: Ecosystem empty? or missing entries?
« Reply #8 on: April 30, 2019, 05:47:47 AM »
The newest update to Ecosystem 0.6.5 fixed the issue. Any idea what caused it in the first place? Was it just Unity 2019 messing up again?

Anyway, thanks for fixing the issue, and as always the speedy support :)