playMaker

Author Topic: UI Bug after deleting variables  (Read 512 times)

blackant

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 426
  • http://blackantmaster.com
    • View Profile
    • blackantmaster.com
UI Bug after deleting variables
« on: May 17, 2019, 01:12:59 AM »
i firstly create a lot of int variables into my fsm.
after some times i decided to remove them all because i will use an array to store them efficiently.
so i deleted them all.

once done, in the action pannel, where i can choose variables, i got these visual problem:

Alex Chouls

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3634
  • Official Playmaker Support
    • View Profile
    • LinkedIn
Re: UI Bug after deleting variables
« Reply #1 on: May 17, 2019, 05:32:52 AM »
What Unity and PlayMaker version?
Does the variables panel look normal?

blackant

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 426
  • http://blackantmaster.com
    • View Profile
    • blackantmaster.com
Re: UI Bug after deleting variables
« Reply #2 on: May 17, 2019, 06:35:07 AM »
Unity 2019.1.2d1
Playmaker 1.9.0

the bug appeared just after that cleaning and only here.

Alex Chouls

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3634
  • Official Playmaker Support
    • View Profile
    • LinkedIn
Re: UI Bug after deleting variables
« Reply #3 on: May 17, 2019, 06:50:54 AM »
Can you post the full PlayMaker version (PlayMaker > Help > About).
Does the error persist after reloading the project?

blackant

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 426
  • http://blackantmaster.com
    • View Profile
    • blackantmaster.com
Re: UI Bug after deleting variables
« Reply #4 on: May 17, 2019, 06:54:33 AM »
1.9.0.p15

not sure if the bug is still there i don't remember where it was.

blackant

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 426
  • http://blackantmaster.com
    • View Profile
    • blackantmaster.com
Re: UI Bug after deleting variables
« Reply #5 on: May 19, 2019, 01:08:45 AM »
the bug is still there, after several days without seeing it. I stumbled upon it by surprise.

djaydino

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 4615
    • View Profile
    • jinxtergames
Re: UI Bug after deleting variables
« Reply #6 on: June 11, 2019, 05:29:11 AM »
Hi.
I can Confirm this bug, but can't really narrow down why/when it happend.

U 2018.3.10f1 PM 1.9.0p15

Upgraded now to p16 but it did not clear the current issue, but i did not get the issue on other fsms yet.
« Last Edit: June 11, 2019, 05:32:14 AM by djaydino »

djaydino

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 4615
    • View Profile
    • jinxtergames
Re: UI Bug after deleting variables
« Reply #7 on: June 11, 2019, 08:59:01 AM »
Hi.
I had one on a prefab, but tried exporting it and opening in another window.
But when opening on new/other project the issue was gone

I also tried reloading

For my project i solved the issue by making a new prefab, then copy/paste all from old prefab.
remove old fsm and rename new fsm with the name from the old fsm.