playMaker

Author Topic: Load Level and out of memory  (Read 1352 times)

qholmes

  • 1.2 Beta
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 509
    • View Profile
Load Level and out of memory
« on: December 21, 2012, 12:50:00 PM »
Why do i constantly get Out of Memory errors when i Load Level.. Does the PM Load level not work properly by flushing the old Level?

It works fine on my iPad.. But in Editor it does not.. I dont set any of the radio buttons.. on the action. Just the Level Name.

Q

jeanfabre

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 14126
  • Official Playmaker Support
    • View Profile
Re: Load Level and out of memory
« Reply #1 on: December 24, 2012, 01:33:43 AM »
Hi,

 have you tried to close all editors and only leave the game view? your computer might need a reboot or is out of hardisk space ( that definitly can be the source of such memory errors)


bye,

 Jean

qholmes

  • 1.2 Beta
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 509
    • View Profile
Re: Load Level and out of memory
« Reply #2 on: December 24, 2012, 07:15:21 AM »
Hmmm i can give that a try.. Tons of HD space. 8 gigs of ram. Not much loaded on this iMac.. just use it for Unity really...

Still using 3.5 as i am just trying to finish up a project so dont want to change till i am done it.

Q