playMaker

Author Topic: PlayMaker Input Touches broken?[SOLVED]  (Read 4386 times)

artician

  • 1.2 Beta
  • Sr. Member
  • *
  • Posts: 298
    • View Profile
PlayMaker Input Touches broken?[SOLVED]
« on: July 05, 2014, 12:30:03 PM »
I'm trying to polish up a mobile project that I returned to after a few months.  I was using Input Touches and the PlayMaker extensions for it. 
This time when I loaded the scene I noticed a lot of errors in the example PlayMaker scenes.  I updated the Input Touches and the Input Touches PlayMaker package, and the result was even more errors.  None of the example scenes work and it seems that the Gesture.cs script won't even compile:
Code: [Select]
Assets/PlayMaker Input Touches/Internal/PlayMakerInputTouchesProxy.cs(318,33): error CS0103: The name `Gesture' does not exist in the current context

Jean, can you figure this out or suggest a workaround?  What was the last working version?  I noticed the PlayMaker packages were updated less than 2 months ago so I figured it was in good shape.

Thank you as always.
« Last Edit: July 29, 2014, 05:00:18 AM by jeanfabre »

jeanfabre

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 15210
  • Official Playmaker Support
    • View Profile
Re: PlayMaker Input Touches broken?
« Reply #1 on: July 10, 2014, 05:48:04 AM »
Hi,

 Do you have input touches asset installed on your project?

I'll double check ( can you bump me early next week?)

bye,

 Jean

mattBarker

  • Playmaker Newbie
  • *
  • Posts: 1
    • View Profile
Re: PlayMaker Input Touches broken?
« Reply #2 on: July 20, 2014, 08:02:38 PM »
I'm also getting the exact same error.

Assets/PlayMaker Input Touches/Internal/PlayMakerInputTouchesProxy.cs(316,33): error CS0103: The name `Gesture' does not exist in the current context

Currently testing different things to be able to touch Ngui sprites, was hoping this system would work.

Michaelb

  • Beta Group
  • Junior Playmaker
  • *
  • Posts: 53
    • View Profile
Re: PlayMaker Input Touches broken?
« Reply #3 on: July 21, 2014, 03:29:29 AM »
I am about to buy input touches.

Jean , any news on this?

Thank you in advance

Michael.

jeanfabre

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 15210
  • Official Playmaker Support
    • View Profile
Re: PlayMaker Input Touches broken?
« Reply #4 on: July 21, 2014, 05:51:47 AM »
Hi,

 you need to have the Input touches package from the Asset store.

What version of Input touches are you using on that project? ( just to double check).

Bye,

 Jean

artician

  • 1.2 Beta
  • Sr. Member
  • *
  • Posts: 298
    • View Profile
Re: PlayMaker Input Touches broken?
« Reply #5 on: July 21, 2014, 08:14:20 AM »
I am running inputTouches v1.1.5, which I believe is the latest.

Michaelb

  • Beta Group
  • Junior Playmaker
  • *
  • Posts: 53
    • View Profile
Re: PlayMaker Input Touches broken?
« Reply #6 on: July 22, 2014, 04:49:37 AM »
Any news on this ?

Shall i buy the asset or not?  :-*

jeanfabre

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 15210
  • Official Playmaker Support
    • View Profile
Re: PlayMaker Input Touches broken?
« Reply #7 on: July 22, 2014, 06:21:37 AM »
Hi,

 yes, give me another day, The author just sent me the latest package, and it's minor, so tomorow, I will push a fresh PlayMaker package compliant with the latest.


 Bye,

 Jean

Michaelb

  • Beta Group
  • Junior Playmaker
  • *
  • Posts: 53
    • View Profile
Re: PlayMaker Input Touches broken?
« Reply #8 on: July 22, 2014, 06:24:06 AM »
Sure , no worries and no problem.

I have allready contected my client for a delay , please take your time.

Much appreciate for all your hard work , help and support.

MrTom

  • Playmaker Newbie
  • *
  • Posts: 1
    • View Profile
Re: PlayMaker Input Touches broken?
« Reply #9 on: July 22, 2014, 06:33:25 AM »
Looks like file- and classname "Gesture" has been renamed to "IT_Gesture.cs" in folder Assets/Plugins/InputTouches

The class in Assets\PlayMaker Input Touches\Internal\PlayMakerInputTouchesProxy.cs still needs the class "Gesture" for every static call. For this getting to work you have to rename every occurence of "Gesture" to "IT_Gesture" within the class "PlayMakerInputTouchesProxy".

jeanfabre

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 15210
  • Official Playmaker Support
    • View Profile
Re: PlayMaker Input Touches broken?
« Reply #10 on: July 23, 2014, 03:58:44 AM »
Hi,

 ok, new update is up, you can redownload from the wiki.

 You will likely have trouble with the "gesture" prefab from Input touches, I had to mess around with it and add manually the "drag detector" for drags to work, but everything else seems in order.

 Bye,

 Jean

Michaelb

  • Beta Group
  • Junior Playmaker
  • *
  • Posts: 53
    • View Profile
Re: PlayMaker Input Touches broken?
« Reply #11 on: July 23, 2014, 10:12:23 AM »
Greetings Jean ,

thank you for all the support and help.

A little bit embarrassed to ask.... but how can one download from the wiki?

Michaelb

  • Beta Group
  • Junior Playmaker
  • *
  • Posts: 53
    • View Profile
Re: PlayMaker Input Touches broken?
« Reply #12 on: July 23, 2014, 10:16:12 AM »
Is it under recently changed?

jeanfabre

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 15210
  • Official Playmaker Support
    • View Profile
Re: PlayMaker Input Touches broken?
« Reply #13 on: July 23, 2014, 11:30:07 AM »
Hi,

 No worries, I should not assume everyone knows the wiki :)

 So, most ( we are trying to be as exhaustive as possible) addons for PlayMaker are listed here:

https://hutonggames.fogbugz.com/default.asp?W714

then in that list, under "third parties" you'll find Input touches being listed leading to that link:

https://hutonggames.fogbugz.com/default.asp?W961

and there you'll find instructions and two links to the actual packages.

Hope that clarifies :)

 Bye,

 Jean

Michaelb

  • Beta Group
  • Junior Playmaker
  • *
  • Posts: 53
    • View Profile
Re: PlayMaker Input Touches broken?
« Reply #14 on: July 23, 2014, 11:36:04 AM »
Got it , you are the man.

Thousand of thanks.

You rock , o yes you do  :P