playMaker

Author Topic: "Animator Play" does not always switch animation  (Read 898 times)

Ouren

  • Playmaker Newbie
  • *
  • Posts: 11
    • View Profile
"Animator Play" does not always switch animation
« on: December 05, 2014, 11:08:25 AM »
« Last Edit: December 05, 2014, 11:18:05 AM by Ouren »

Ouren

  • Playmaker Newbie
  • *
  • Posts: 11
    • View Profile
Re: "Animator Play" does not always switch animation
« Reply #1 on: December 06, 2014, 01:49:15 PM »
Any thoughts on this?

Ouren

  • Playmaker Newbie
  • *
  • Posts: 11
    • View Profile
Re: "Animator Play" does not always switch animation
« Reply #2 on: December 07, 2014, 12:55:38 AM »
……………guess not

jeanfabre

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 12342
  • Official Playmaker Support
    • View Profile
Re: "Animator Play" does not always switch animation
« Reply #3 on: December 07, 2014, 02:07:31 AM »
Hi,

 Allow few days for me to get back on this.

 Bye,

 Jean

jeanfabre

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 12342
  • Official Playmaker Support
    • View Profile
Re: "Animator Play" does not always switch animation
« Reply #4 on: December 08, 2014, 12:43:58 AM »
Hi,

 It all seems fine. Could it be your cross fade animations that gets in the way? try to disable all cross fade and run it.

if it still does it, can you explain the repro case? is it when you get "multi click fever" or something? maybe you'll need to wait one frame for everything to have time to catch up?

 Bye,

 Jean